AQUADIT HUNGARY Kft. - Egyéb termékek - Pixel kert – zöldfal megoldások
English
 

Egyéb termékek

Egyéb termékek - Pixel kert – zöldfal megoldások

Pixel kert – zöldfal megoldások

A ZÖLDFALAK NEMCSAK SZÉPEK

A zöldfal általános és vitathatatlan előnyei: légtisztító, pormegkötő, hangszigetelő, hő- és energiacsökkentő, esztétikus, több zöld felületet biztosító, közérzet javító. A vertikális kertben négyzetméterenként 36-80 növény lehet, melyek természetes levegőszűrőként működnek egy beltéri helyiségben.

Pixel kert – zöldfal megoldások

PIXEL KERT - RÖVID ISMERTETÉS

A pixel kert gyakorlatilag egy könnyen gondozható vertikális növénytartó rendszer szobanövényeknek, kerti növényeknek, fűszernövényeknek. A zöldfal ebben a formában egyszerűen-, házilag is megvalósítható (DIY), komplex, könnyen kezelhető, un. kazettás rendszerű, modulokból álló zöldfal rendszer intelligens öntözőrendszer kialakításának lehetőségével lakásba, kertekbe, üzlethelyiségbe, közösségi térbe, homlokzatra. A pixel kert komplex megoldást nyújt, hogy lakásban, erkélyen, irodában, homlokzaton vagy közösségi térben létrehozzon egy oázist zöldfal formájában, úgy, hogy az könnyen kezelhető és gondozható legyen. A pixel kert egy rendkívül sokoldalú, időtálló, számos előnnyel járó zöldfal rendszer, mely funkciójában hozzájárul a levegő minőségének-, a környezet atmoszférájának-, a tér esztétikai megjelenésének javításában. Beltéri alkalmazásakor falburkolati dekorációként, légtisztitóként, térelválasztó elemként, akusztikus falként, természetes hangszigetelőként funkcionálhat, míg kültéren ezen felül homlokzat, kerítés, válaszfal dekorációjaként, vagy belátásgátlóként is.

Pixel kert – zöldfal megoldások

PIXEL ELRENDEZÉSŰ ZÖLDFAL

A pixel rendszerű kialakítás rengeteg előre megtervezett elrendezési lehetőséget kínál a függőleges kert, zöldfal kialakítására, melyet bármikor, könnyen, utólag is megváltoztathat.

Pixel kert – zöldfal megoldások

ELŐRE MEGTERVEZHETŐ ZÖLDFAL

A pixel kert zöld fal rendszer moduláris felépítésű, egymásba illeszkedő elemekből áll, az adott hely függvényében előre megtervezhető, igény szerint csökkenthető, bővíthető, átrendezhető, valamint a rendelkezésre álló modul mennyiség megosztva, külön- külön is telepíthető.

Pixel kert – zöldfal megoldások

ZÖLDFAL EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A pixel kert zöldfal rendszer telepítése egyszerű, speciális szakértelmet nem igényel, önállóan-, házilag elvégezhető (DIY). A modulok egymásba illeszkednek, közvetlenül, vagy átmenő szereléssel a vízszintes fogadószerkezetre (pl. fal, panel), vagy pl. külön méretre vágott (pl. falap, lemez, léc, etc.) fogadószerkezetre. A modulok zárt rendszert alkotnak, a fogadószerkezetet nem éri víz.

Pixel kert – zöldfal megoldások

ZÖLDFAL EGYSZERŰ RENDEZÉSE

A függőleges kert egyik legnagyobb előnye, hogy a növényt nem közvetlenül a modulba ültetjük el, hanem a szabványos méretű virágcserépben hagyjuk és azt helyezzük el a modulban. A növénykereskedésben megvásárolt, vagy az általunk ültetett cserepes növényeket csak el kell helyezni a már felszerelt modulokba, ahonnan bármikor kivehetőek. A növények elrendezése, cseréje az elemek megbontása-, szerelés nélkül, egy mozdulattal bármikor elvégezhető. Csak az adott cserépben elültetett növényt kell cserepestől kivenni a modulból és áthelyezni.

Pixel kert – zöldfal megoldások

 

Pixel kert – zöldfal megoldások

INTELLIGENS ZÖLDFAL ÖNTÖZÉS

A pixel kert zöldfal rendszer másik előnye a szabadalmaztatott-, kaszkádos öntözőrendszere, mely gravitációs elven működik és mind az öntözővíz ellátása, mind a felesleges víz elvezetése, annak összegyűjtése 1-1 ponton, szabályozottan kivitelezhető. Ez lehetőséget biztosít kézi öntözésre (alapfelszereltség), közvetlenül hálózati vízre kötött - és zárt öntözőrendszer kialakítására, valamint hidroponika rendszer megvalósításra is. A zöldfal túlfolyókkal, kifolyókkal felszerelt-, egymással összeköttetésben lévő moduljai a legfelső sorban bejutatott öntözővizet eljuttatják az összes alsó modul víztartályába. A víztartályok feltöltése után minden növény elegendő vizet kap a hidratáláshoz, a felesleges víz pedig a túlfolyókon keresztül távozik a szabadba, vagy a tömlőcsatlakozó elemek tömlőkkel történő összekötésével irányítottan összegyűjthető.

Pixel kert – zöldfal megoldások

ECO, PRÉMIUM ÉS SZERELÉS NÉLKÜLI ZÖLDFAL MEGOLDÁSOK

A pixel kert zöldfal rendszer költséghatékony-, fix kivitelű változata kizárólag műanyag modulokból áll, két méretben (9 mm /14 mm cserép) és két színben (világos szürke és fekete) rendelhető. A rendszer prémium kategóriája az exkluzív megjelenésű, könnyű felépítésű és mozgatható (mobil) kivitelben is elérhető alumínium változat, melyben a műanyag modulok egy impozáns keretet, önálló tartószerkezetet, illetve beépített öntözőrendszert is kapnak.

Pixel kert – zöldfal megoldások

További információk igénye esetén a bal oldali almenüpontokra kattintva a konkrét típusokról (műanyag zöldfal, alumínium zöldfal) kaphat bővebb tájékoztatást.

A zöldfallal, vertikális kerttel kapcsolatos videókat a következő linken tekintheti meg. https://www.youtube.com/user/AQUADITHUN

Kérje ajánlatunkat, aktuális árainkat e-mailen (info@aquadit.hu). A termékeket országosan kiszállítjuk.

 

Fő termékek: zöldfal, zöld fal, zöldhomlokzat, zöld homlokzat, függőleges kert, konyhakert, konyha kert, zöldpanel, zöld panel, virágtartó falra, virágtartó állvány, fali virágtartó, függő virágtartó, magas virágtartó, szobai virágállvány, virágállvány lakásba, virág állvány, álló virágtartó, falra szerelhető virágtartó, függő virágtartó, függőleges virágtartó, kerti virágállvány, kültéri virágállvány, műanyag virágtartó állvány, virágállvány erkély, virágtartó kert, mobil, mozgatható, élő növényfal, növénypanel, térelválasztó, tér elválasztó, élőfal, élő fal, vertikális kert, zöldfalkert, fűszerfal, fűszer fal, műanyag, alumínium, beépített öntözőrendszer, intelligens öntözőrendszer, vertical garden, pixel kert, pixel garden, zöldfal beltér, zöldfal kültér, zöldfal panel, függőleges gyökérzónás rendszer, kazettás rendszer, zöld térelválasztó, vertikális kertépítés, függőleges kertépítés

Fő alkalmazási területek: beltér, kültér, lakás, otthon, erkély, terasz, balkon, udvar, kert, homlokzat, kerítés, közösségi tér, vendéglátó, bolt, üzlethelyiség, szálloda, spa, fürdő, közintézmény, irodaház