AQUADIT HUNGARY Kft. - yo székek - oktatási bútor, tanuló bútor, ülőbútor, ovi szék, bölcsi szék, suli szék, gyermekszék, bölcsődeszék, óvodaszék, iskolaszék, tanuló szék, tanulói szék, állítható tanuló asztal , fix tanuló asztal, várótermi ülés, várótermi szék, olvasóterem szék, könyvtári szék, művelődési ház szék, orvosi rendelő szék, ebédlő szék, gyermekétkező szék, folyosói pad, folyosó szék, forgószék gázrugós magasság állítóval, gázliftes forgószék, forgószék gázliftes magasságállítás, forgószék műanyag lábcsillaggal, forgószék fém lábcsillaggal, normál görgős forgószék, parkettagörgős forgószék, főnöki fotel, vezetői szék, tárgyaló szék, tárgyaló terem szék, tappancsos forgószék, szék kihajtható írólappal, szék kihajtható műanyag asztalkával, műanyag betétes háttámla és ülőrész, ifjúsági forgószék, gyerek forgószék, ergonomikus szék, tantermi szék, irodaszék, cserepad, tornatermi pad, tanuló pad, tantermi pad, egészséges szék, tanári szék, ergonomikus szék, íróasztal, osztálytermi asztal
English
 

yo szekek

Yo székek

Általános ismertető - Mi az a yo szék?

A yo szék egy egészségorientált ülőbútor termékcsalád, mely széles körben felhasználható (pl.bölcsőde, óvoda, iskola, iroda) székekből és azokhoz kapcsolódó termékekből áll. A termékcsalád alapja egy speciális kialakítású műanyag ülőfelület és háttámla, amely megelőző hatást fejt ki a gerincproblémák kialakulásával szemben és paraméterei a legmagasabb szintű ergonómiai követelményrendszernek felelnek meg. Az ergonomikus szék elősegíti a helyes ülőpozíció és testtartás felvételét, ezzel hozzájárulnak a gerinc megfelelő fejlődéséhez. Alkalmasak mind az egészséges, mind a testtartási hibákkal küszködő gyermekek, illetve felnőttek számára, mivel megszüntetik a hosszantartó üldögélés hatását, az iskolában és munkahelyen egyaránt.

A megfelelően kialakított ülőfelület és háttámla, valamint a jó minőségű műanyag felület, összehasonlítva a hagyományos székekkel, lényegesen kényelmesebb ülést tesz lehetővé. Az ülés elülső éle és az elülső rész is középen lekerekített, ami megakadályozza, hogy a térd hátsó részében nyomás alakuljon ki, ami korlátozná az alsó végtagok vérkeringését, amikor a használó kézzel ír. A háttámla alsó része visszahajlik, így elfér az ülep, és elegendő hely marad a szabad mozgáshoz. A háttámla helyes kialakítása pedig támogatja a lumbális gerincet, miközben a test enyhén hátra hajlik.

A yo szék főbb jellemzői:

1. A háttámla konkáv-konvex alakja – Ergonomikus kialakítás a maximális komfortérzet érdekében. A háttámla dőlésszöge (amely megfelel az EN 1729 - 1:2007 szabványnak) aktiválja a paraspinalis, gerinc környéki izmokat, ezáltal erősíti a gerincet.

2. Az ülés konvex alakja - Lehetővé teszi a lábak és az ülep megfelelő elhelyezését, ezek természetes helyzetében.

3. Hőkomfort - Az extrúziós technológia alkalmazása lehetővé teszi egy hőréteg képződését a szék két síkja között, ami biztosítja a hát és az ülep komfortját.

4. Széles háttámla - Támogatást nyújt egy szélesebb hátfelülethez, ami növeli a felhasználó komfortérzetét.

5. Rugalmas háttámla - A háttámla „dinamikus” ülő helyzetet tesz lehetővé, ami folyamatosan dolgoztatja az izmokat, így azok nem zsibbadnak el.

6. Jól kialakított háttámla – A háttámla megfelelő alakjának köszönhetően a szék biztosítja a „fordított ülés” lehetőségét is.

7. Tökéletesített forma - Az ülés valamennyi élét megfelelően lekerekített, ami javítja a biztonságot és a komfortérzetet, valamint nem gátolja a vérkeringést

8. Nincs zavaró fényvisszaverődés – A szék formavezetése csökkenti a mesterséges megvilágítás visszaverődését.

9. Tartós és higiénikus kialakítás – A felhasznált anyagoknak és kialakításnak köszönhetően jelentősen megnövelt élettartam -hagyományos székek többszöröse- , valamint könnyű tisztán tarthatóság jellemzik.

10. Környezetbarát - A termék teljes egészében újrahasznosítható.

11. Tanúsított – A vonatkozó szabványok alapján tesztelt és tanúsított.

12. Testmagassághoz igazított székek – 7 féle méret a testmagasság függvényében. Minden méretet egy adott szín jelöl.

A yo szék teljesíti az ortopéd segédberendezésektől és megelőző eszközöktől elvárt követelményeket, különösen az iskoláskorú gyermekek esetében. Kialakításának köszönhetően a szék elősegíti a gyermek önkontrollját, hogy fenn tudja tartani a megfelelő ülő helyzetet.
A yo szék méreteit a felhasználó magasságához igazítják. Ez azt jelenti, hogy a legfiatalabb gyerekek esetében a székek magassága „együtt nő” a gyermekével.

A yo székekkel egészséges, barátságos és modern környezetet kívánunk teremteni a gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

A yo szék alkalmazási területe sokrétű, de kiváltképp ajánljuk oktatási intézményekbe -bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola, felsőoktatási intézmény- és irodákba, ahol hosszú órákat kell ülőhelyzetben tölteni.

A yo szék, mint bölcsődei és óvodai szék

A yo szék, mint tantermi tanulószék

A yo szék, mint előadótermi szék

A yo szék, mint informatika tantermi tanulószék

A yo szék, mint étkező szék

A yo szék, mint folyósó pad, várótermi ülés (yo pad ülőfelülete azonos a yo székkel)

A yo szék, mint elegáns-, irodai forgószék bőr kárpitbevonattal

Fő termékeink:oktatási bútor, tanuló bútor, ülőbútor, ovi szék, bölcsi szék, suli szék, gyermekszék, bölcsődeszék, óvodaszék, iskolaszék, tanuló szék, tanulói szék, állítható tanuló asztal , fix tanuló asztal, várótermi ülés, várótermi szék, olvasótermi szék, könyvtári szék, művelődési ház szék, orvosi rendelő szék, ebédlő szék, étkezde szék, folyosói pad, folyosó szék, forgószék gázrugós magasság állítóval, gázliftes forgószék, forgószék gázliftes magasságállítás, forgószék műanyag lábcsillaggal, forgószék fém lábcsillaggal, normál görgős forgószék, parkettagörgős forgószék, főnöki fotel, vezetői szék, tárgyaló szék, tárgyaló terem szék, tappancsos forgószék, szék kihajtható írólappal, szék kihajtható műanyag asztalkával, műanyag betétes háttámla és ülőrész, ifjúsági forgószék, gyerek forgószék, ergonomikus szék, tantermi szék, irodaszék, cserepad, tornatermi pad, tanuló pad, tantermi pad, egészséges szék, tanári szék, íróasztal, osztálytermi asztal, intézményi szék, intézmény szék, tanulószék, tanulóasztal, szék lehajtható írólappal, írólapos szék, diák szék, kisiskolás szék

Fő alkalmazási területek: óvoda, bölcsőde, általános iskola, középiskola, felsőoktatási intézmény, iroda, tanterem, foglalkoztató, folyosó, tornaterem, váróterem, könyvtár, művelődési ház, kultúrház, orvosi rendelő, osztályterem