AQUADIT HUNGARY Kft. - Nézőtér és lelátó - Háttámla nélküli nézőtéri ülés
English
 

Nézőtér és lelátó

Nézőtér és lelátó - Háttámla nélküli nézőtéri ülés

Kialakítás:
A szék "háttámlájának" ülőfelülettől mért magassága kisebb 15 cm-nél (<15 cm), ami gyakorlatilag nem több egy deréktámasznál. Ezek a széktípusok keskeny lépcsőfokon (< 75 cm) is alkalmazható nézőtéri ülések. Ezek a nézőtéri szék típusok kíválóan alkalmazhatóak kihúzható, teleszkópos lelátó szerkezeteken is.


Monoblokk (a másik ülőhelytől elválasztott, egyedi), vízkivezető az ülőfelületen (kültéri alkalmazás), ergonomikus ülőfelület, közvetlenül lépcsőfokon rögzíthető (nem kell külön alátámasztás), acél tartószerkezeten rögzíthető (tartóváz, tartóoszlop, tartókonzol) a megfelelő ülésmagasság eléréséhez, rejtett rögzítés. A nézőtéri ülések az EN 12727 szabvány (Bútorok. Padlóhoz rögzített sorszékek. Szilárdsági és tartóssági követelmények, vizsgálati módszerek) alapján teszteltek, illetve tanúsítottak, mely szavatolja a közösségi igénybevétel elvárásainak való megfelelést. Vandálbiztos kialakításúak, mely szavatolja, hogy maga az ülés nem szolgálhat eszközként a nézőtéri erőszak kialakulásakor.

Anyag: A háttámla nélküli nézőtéri ülés és lelátó szék magas UV állóságú kopolimer polipropilén vagy standard polipropilén.

Gondoskodunk róla, hogy az elképzeléstől a megvalósulásig segítsük a projekteket. Ajánlatunkhoz és az optimális hely kihasználtságához szükséges az elképzelés, tervrajz, irányzott férőhely, kialakítási mód megadása, mely alapján segítünk a legmegfelelőbb rendszert, nézőtéri széket kiválasztani. Lehetőségeink szerint többopciós ajánlatot készítünk, melyből kiválaszthatja az igényeknek megfelelő nézőtéri berendezéseket. Ajánlatot kizárólag írásban (elektronikusan), a műszaki tartalom megismertetése mellett áll módunkban adni. A megrendelt ülés típusokhoz biztosítjuk a rögzítő elemeket (telepítésük egyszerű), valamint a nézőtéri székeket az ország egész területén kiszállítjuk.

Ajánlatot kizárólag írásban (elektronikusan), a műszaki tartalom megismertetése mellett áll módunkban adni.

A bal oldali almenüpontokra kattintva más típusú nézőtéri ülésekről, lelátón való alkalmazásukról és komplett lelátó rendszereinkről általános ismertetőt és képanyagot talál.

A Nézőtér és lelátó főmenüpontban lelátó rendszereinkről általános ismertetőt talál.

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Háttámla nélküli nézőtéri ülés

 

Fő termékek: háttámla nélküli ülés, háttámla nélküli szék, nézőtéri ülés, nézőtéri szék, lelátó ülés, lelátó szék

Fő alkalmazási területek: lelátó, nézőtér