AQUADIT HUNGARY Kft. - Egyéb termékek - Műanyag pixel kert – zöldfal
English
 

Egyéb termékek

Egyéb termékek - Műanyag pixel kert – zöldfal

RÖVID ISMERTETÉS

A pixel kert egyszerűen-, házilag is megvalósítható (DIY), komplex, könnyen kezelhető, modulokból álló, un. kazettás zöldfal rendszer, intelligens öntözőrendszer kialakításának lehetőségével lakásba, kertekbe, üzlethelyiségbe, közösségi térbe, homlokzatra.

Műanyag pixel kert – zöldfal

Műanyag modul

A pixel kert zöldfal rendszer alapja a beltéren és kültéren (időjárás álló) is alkalmazható műanyag házas modul. Minden modul része a műanyag ház (tartó-, víztároló funkció), túlfolyók, 2 db méretfüggő-, cserélhető-, kerek műanyag cserép, tömlőcsatlakozó (kifolyó). A modulok egymásba csatlakoznak és a függőleges fogadószerkezethez való rögzítéshez külön rögzítési ponttal rendelkeznek. A zöldfal minden irányba bővíthető. A függőleges kert az adott hely függvényében előre megtervezhető, igény szerint csökkenthető, bővíthető, átrendezhető, valamint a rendelkezésre álló modul mennyiség, megosztva, külön- külön is telepíthető.

Műanyag pixel kert – zöldfal

 

Műanyag pixel kert – zöldfal

A műanyag zöldfal modulok 2 méretben, egységcsomagban, valamint két színben (szürke, fekete) rendelhetők.
PK14 modul (186 x 298,5 x 90 mm, 140 mm-es cserép); egységcsomag = 18 modul = 36 cserép = 1 m2 = ~13 kg
PK09 modul (123 x 199 x 60 mm, 90 mm-es cserép); egységcsomag = 40 modul = 80 cserép = 1 m2 = ~10,4 kg

Műanyag pixel kert – zöldfal

Intelligens öntözés

Az alapfelszereltség a kézi öntözést teszi lehetővé, az öntözőrendszer egyszerűen-, a lehetőségek függvényében házilag kibővíthető, automatizálható.

Műanyag pixel kert – zöldfal

 

Műanyag pixel kert – zöldfal

Kézi öntözés: A zöldfal öntözőrendszere gravitációs elven működik. A legfelső sorban lévő modulba öntött víz eljut a legalsó sorban lévő modulba, az összes azonos sorban lévő modul víztartályát fokozatosan feltöltve. Mivel minden modul túlfolyóval felszerelt, ezért a felesleges öntözővíz az alsó modulok irányába távozik a tömlőcsatlakozó elemként is használható kifolyókon keresztül. A legalsó modul víztartályának teljes feltöltését követően a felesleges öntözővíz a szabadba, vagy a tömlőcsatlakozó elemek tömlőkkel történő összekötésével irányítottan, összegyűjtve pl. egy edénybe távozik a rendszerből.

Hálózati vízre kötött öntözőrendszer (ideiglenes, vagy automatizált): Ahhoz, hogy még könnyebbé, kényelmesebbé tegyük a zöldfal öntözését -kihasználva a gravitációs öntözőrendszert- elég a legfelső modulokra teljes hosszban felszerelni egy csepegtető csövet (2 gomba / Modul), melyet hálózati vízre köthet (pl. kerti csapra tömlővel). Időzítővel az öntözés automatizálható. A legalsó modul víztartályának teljes feltöltését követően a felesleges öntözővíz a szabadba, vagy a csatlakozó elemek tömlőkkel történő összekötésével irányítottan, összegyűjtve pl. egy edénybe távozik a rendszerből.

Zárt öntözőrendszer: A öntöző vizet egy tartályból biztosítja, melyet a legfelső sor összes moduljába elhelyezett csepegtető csőig egy keringető szivattyú (vízpumpa) juttatja el. Akkora vízmennyiségre van szükség, hogy az összes modul tartályát fel tudja tölteni, illetve a tartályban is maradjon. A legalsó modul víztartályának teljes feltöltését követően a felesleges öntözővíz a csatlakozó elemek tömlőkkel történő összekötésével irányítottan visszatér a tartályba. Ezt a folyamatot a szivattyú időzítőre történő csatlakoztatásával lehet automatizálni.

További információk igénye esetén a bal oldali almenüpontokra kattintva kaphat a rendszer felépítéséről és az alumínium zöldfalakról. A termékeket országosan kiszállítjuk.

A zöldfallal kapcsolatos videókat a következő linken tekintheti meg. https://www.youtube.com/user/AQUADITHUN

Kérje ajánlatunkat, aktuális árainkat e-mailen (info@aquadit.hu).

 

Fő termékek: zöldfal, zöld fal, zöldhomlokzat, zöld homlokzat, függőleges kert, konyhakert, konyha kert, zöldpanel, zöld panel, virágtartó falra, virágtartó állvány, fali virágtartó, függő virágtartó, magas virágtartó, szobai virágállvány, virágállvány lakásba, virág állvány, álló virágtartó, falra szerelhető virágtartó, függő virágtartó, függőleges virágtartó, kerti virágállvány, kültéri virágállvány, műanyag virágtartó állvány, virágállvány erkély, virágtartó kert, mobil, mozgatható, növényfal, növénypanel, térelválasztó, tér elválasztó, élőfal, élő fal, vertikális kert, zöldfalkert, fűszerfal, fűszer fal, műanyag, alumínium, beépített öntözőrendszer, intelligens öntözőrendszer, vertical garden, pixel kert, pixel garden, zöldfal beltér, zöldfal kültér, zöldfal panel, függőleges gyökérzónás rendszer, kazettás rendszer, zöld térelválasztó

Fő alkalmazási területek: beltér, kültér, lakás, otthon, erkély, terasz, balkon, udvar, kert, homlokzat, kerítés, közösségi tér, vendéglátó, bolt, üzlethelyiség, szálloda, spa, fürdő